Djupa funderingar...

Lever Skolspöket verkligen? Han är ju ett spöke och borde väll, enligt ett spökes definition, vara död? Fast om det så vore, skulle verkligen Spökjägaren försöka ta död på honom?
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Man vet ALDRIG med Skolspöket!!

Vi håller dig uppdaterad!

Ett förtvivlat rop på hjälp?

För ett tag sedan skickade Skolspöket ett brev i vilket  han vädjar om hjälp. I detta hävdar han att dessa Smartboards, som placerats på väggarna i utvalda klassrum, bara är till besvär. Av någon anledning, som vi inte funnit svar till ännu (det finns bara hypoteser på området), förhindrar "dessa nymodigheter" hans passage genom väggarna! Kanske döljer sig en hemsk sanning bakom dessa inköp. Är det så att skolstyrelsen, med flit, satt upp dessa tavlor för att sakta elchocka Skolspöket till döds? Gjorde de detta för att skydda alla "icke-oskyldiga" elever samt dem själva, eller har Spökjägaren ett finger med i spelet?

I vilket fall som helst har de inte lyckats med detta ännu (att ta död på Skolspöket alltså). Klara bevis för att han lever och är på G är, som ni kan läsa i föregående inlägg, stoppet i avloppet. Är det så att han fastnat helt, eller har han bara korkat igen dem med "spökdreggel" som hämd för dessa Smartboards? Personligen tror vi på det sistnämda. Med tanke på att Skolspöket kan gå igenom väggar borde inte avloppsrör vara till något hinder. Men, man vet ALDRIG med Skolspöket!

Stopp i avloppet, ännu ett av Skolspökets hyss!

Lagom till valet av aktivitet till skolans årliga friluftsdag (där ett av alternativen är arbetslagets eftermiddag) har vi spökspioner snappat upp att detta till största del består av att rensa de igenkleggade avloppsrören i KÄLLAREN på Balderskolan. Vi anar att SKOLSPÖKET varit i farten och att detta är ett av hans sätt att locka uppmärksamhet från oskyldiga elever. Vi uppmanar alla att vara på sin vakt! 

Dagens tips!

Skydda dig mot skolspöket!!  Om du inte vill hamna i hans dammsugarsäck.. eller ännu värre. Ve och fasa!!

( Läs föregående inlägg för mer information).

Visste du att...

... det går att köpa skydd mot Skolspöket i Balderkafeterian! Vittnen avslöjar denna upptäckt. Mer info. och bild kommer senare :) LET'S GET PROTECTED!!

Visste du att...

Sköljägaren, enligt säkra källor, troligtvis använder en luftpistol när han jagar Skolspöket genom korridorerna på Balderskolan. Vi återkommer med mer information så snart vi kan...

Dagens tips!

Kom ihåg att Skolspöket är osynligt. Så därför bör du vara extra noga med var du går. Om Skolspöket skulle ramla ner på dig från sin flygande position i luften kommer du få 17,9 ton på dig. Det skulle med andra ord göra väldigt ont. 
Så se upp för fallande spöken!! ( I synnerlighet ett visst sådant, med dammsugare på ryggen...)



Fanart efterlyses...

Skicka in din fanart på:
[email protected]
Vi ser fram emot ditt bidrag!



P.S Skicka endast in bilder/alster som du gjort själv D.S

Peppa dig själv till att kugga i fysik

Ju högre betyg du har i fysikkurserna, desto större är risken att du hamnar i Skolspökets dammsugarpåse. Därför bör du undvika så gott du kan fysikläxorna och pluggningarna inför proven. Det är inte lätt, det vet vi. Men du klarar det. Se det positiva i det hela. Om du inte får högsta betyg i fysik, så överlever du ju!

Som nämnt tidigare, Skolspökets favoriträtt är ju just elever med MVG i fysik.

Känn dig alltså inte missnöjd om du inte når detta betyg!!

P.S, Skolspöket verkar ha varit igång i helgen. Det är ett stort hål i golvet utanför matsalen!
 Han måste ha ramlat ner från sitt svävande tillstånd och orsakat ett jordskalv! Det är inte konstigt med tanke på hans enorma massa! D.S

På tal om...

Ja, just det! - SpÖÖken, och spökjägare...

www.sr.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=2399&artikel=2260344

We are the waiting...

Det finns ju, som kanske tidigare nämts i denna blogg, personer som inte tror att skolspöket existerar ( trots klara bevis!). Dessa har naturligtvis rätt att tro vad de vill, men vi vill understryka att det inte finns någon som helst anledning att skratta åt oss troende! Vi väntar på den dagen då teorin om skolspöket bevisas och ett paradigmskifte sker!

Idolbild


Snattarens hemvist?

Ny affish uppsatt nere i den kusliga källaren på Balder. Tre vågade persoer smög idag, måndag, ner dit för att sätta upp den. De såg inga tecken på att någon på en meter susat genom korridoren där nere, men chansen att han håller till där är mycket STOR. Skulle skolledningen avråda elever från att ha sina skåp i källaren om det inte var för att supersnattaren härjar fritt där nere?

Skolspökets humörsymboler

Bilder kommer snart.. WOW!


RSS 2.0