Vars gömmer sig Skolspöket? *bildbevis!!

Det mystiska hålet vid en NV3ernas skåp har ökat i storlek under den senaste veckan. Kan det röra sig om att Spökjägaren försöker lura ner Skolspöket på marken? Tror han verkligen att man lurar Skolspöket så lätt, ett hål i taket sen plums ner på golvet och in i det radioaktiva skåpet för plågsamma spökförsök? Vi Spökspioner håller givetvis tummarna att Skolspöket klarar sig undan denna luriga fälla!!





Vi håller er uppdaterade!!

ÅRETS JULKLAPP

Nu trodde ni alla att det är spikmattan som blir årets julklapp, men precis som Arja S sjunger: "vad ni än trodde så trodde ni fel". Årets julklappar för olika kategorier ser ni nedan:

Till mamma/mormor/farmor/moster/faster/svärmor/granntanten m.m.

>Matte Ö

Till pappa/morfar/farfar/farbror/morbror/svärfar/granngubben m.m.


>Matte Ö

Till syster/bror/väninna/kusin/bekant/skolkamrat/arbetskamrat/syssling m.m.


>Matte Ö
http://www.pirajja.se/pirajja/images/shop/bokst%C3%A4ver%20display%20stor.jpg




TÄVLING!!!

Den som kan komma på det bästa julklappsrimmet till MATTE Ö vinner en specialutformad förstaupplaga av boken!! Tävlingen pågår fram till första december. Lämna ditt bidrag i kommentarerna eller skicka ett mail till [email protected]. Vi ser fram emot just DITT bidrag!

Kom ihåg att skriva namn och mailadress så vi kan kontakta dig vid eventuell vinst

LYCKA TILL!

Det är på tiden!

Under höstterminen har det varit rätt lugnt på snattarfronten, fram tills nu åtminstone. Vi spökspioner har fått nys om att två blå miniräknare är spårlöst försvunna, en glasburk märkt med "betala här" och diverse pennor, sudd och viktiga papper.

Har DU blivit avsnattad något?
Meddela oss på fläcken så ska vi försöka be Skolspöket om förkortad leveranstid.

/Spökspionerna

Hålet i taket expanderar!

Bildbevis kommer senare.

Nytt besöksrekord!!!


Bilden är lite suddig men som ni ser hela 8 unika besökare!!

Dessa besökare har tur som besökt bloggen, de har nämligen fått upp ögonen för Skolspöket och förhoppningsvis lärt sig hur man skyddar sig mot honom!

Se till att meddela era kamrater om bloggen, DU vill väl att de ska ÖVERLEVA en SPÖKATTACK?!

Kom ihåg att SKYDD MOT SKOLSPÖKET FINNS ATT KÖPA I CAFETERIAN!!!

Det är officiellt, Sveriges största spöksajt bekräftar:


Balderskolans Hemlighet





Källa: moastinalindstrom.blogg.se

En upplyst elev?

Två spökspioner tappade hakan fullkomligt härom veckan då de hörde en elev utbrista något om Skolspöket och en viss avliden burkplockare i samma mening. Tyvärr hann de inte luska ut vad hon egentligen menade för hastigt och lustigt tog diskussionen en annan vändning. Vad denna oskyldiga elev ville berätta för oss har vi ingen aning om, men de ovan nämda spökspionerna letar fortfarande efter den tappade tråden.

Vi håller er uppdaterade!

Bevis: ICA Maxi varnar om Skolspökets existens!!



I går var det nära att en Spökspion fick en hjärtattack då hon med egna ögon skådade detta! Har allas vårt kära Skolspöke tänkt erövra hela Skellefteå? Varför hade annars en affär på Solbacken bakat tårtor för att uppmärksamma Skolspökets existens?

I morgon åker en Spökspion till huvudstaden för fortsatt (spök)forskning..

Vi håller er uppdaterade!!

Män i hatt invarderar Skellefteås gator

Under gårdagen skådades hela tre medelåldersmän som bar höga svarta hattar. En for runt på en gammal "reserhoj" medan de andre tå gick i stilla mak längs gågatan. Vad har tagit åt dessa människor? Vi håller ögonen öppna!

Spökjägarn bevakar Balder för att minimera skador!

Skolspökets födelsedagskalas gick lungt till om man tittar på skadorna på skolan. Inte så mycket som ett fönster var krossat.

Varför festen inte spårade ut totalt (för att tala klarspråk), skyller vi på Spökjägarn som med stor säkerhet tvingades spendera natten i Balderskolans lokaler!!

Denna finanskris drabbar oss alla. Skolledningen har inte råd att bygga upp skolan från grunden och anser att det blir billigare i längden att låta en anställd patrullera om nätterna vissa drabbade datum.

Vem som smyger runt med ficklampa och en radioaktivitetsspårare i högsta hugg är inte längre någon hemlighet.

Vi vet vem du är och vad du utsätter allas vårt kära Skolspöke för!!

Vi håller allt ögonen på dig!!

/Spökspionerna

Spökvapen döljer sig i ett hål i taket!

Den magiska pinnen somtidigare stuckit ut från detta underliga hål

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/958643/images/2009/foto-0131_54451324.jpgi en korridor på tredje våningen på Balderskolan har nu fått lufta sig. En lång ung man stack helt enkelt in armen och drog ut "pinnen med stort P". Med en tejpbit lindad som ett handtag på mitten och en sylvass ände utgör detta vad vi tror kan vara ännu ett spökvapen!! Vapnet kastades sedan in i hålet igen, har du lust att själv ta dig en titt på detta ruskiga vapen samt kanske bryta det i 1000-bitar. Skicka oss ett mail så lämnar vi gärna ut kordinaterna till hålet.

"Va smart och slå bakut
Spökjägarn bakom nästa knut tittar ut
Han har sin plan i siktet
Förstöra spöket på riktigt"




Grattis på ettårsdagen!!

Grattis Skolspöket på ettårsdagen!! Hoppas att du får en fin dag, ensam i Balderskolans lokaler! Vi love you! <3

"Skolspöket är far till alla eleverna"

Troligen har ni inte gått miste om vår nedräkning och sprakande inlägg om att allas vårt kära Skolspöke firar ettårsdag i morgon. Om ni mot förmodan har gjort det, glöm inte bort att det fortfarande finns chansen att ge honom en liten presse på söndag då han firar farsdag!

I dag gjorde två Spökspioner en upptäckt, eller det var som en uppenbarelse; det är väl självklart att Skolspöket är far till alla eleverna på Balderskolan!


På grund av oväntat stort visat intresse har Skolspökets födelsedagsfirande förskjutits till någon gång under den kommande veckan. "Vi måste hitta en rymligare lokal." Avslöjar en Spökspion under ett pressmeddelande under eftermiddagen. "Men förbered er på spökliga överraskningar." Avslutar spionen med ett stolt leende på läpparna.

Vem ligger bakom dådet?!

Balderskolan har stängt av vissa områden på grund av den brand som härjade för ett antal veckor sedan. Ryktet säger att det startade i en datasal. Det var med en uns förvåning vi på redaktionen tog emot informationen. Skolspöket som i vanliga fall flyger sin cos från allt som har med koppar och andra metaller att göra hade nu kanske tänt eld på en datasal...Tanken känns allt för otrolig. Är det så att Spökjägarn kanske bär skulden men försöker få alla att tro att det är Skolspöket som varit i farten..

Vi låter alla dörrar stå öppna!

Har du sett eller hört någonting,
TVEKA INTE;
Skicka oss ett mail på stubinen, innan Balderskolan förvandlas till värsta ruinen!!



Vi håller er uppdaterade!!

En ljusglimt i mörkret

Skolspöket leter efter sitt livs kärlek ("the love of his life").
-Är du den han söker?
-Är det du som kan rädda Balderskolan?

Ring rektorn!!!

http://www.kockendaniel.se/wp-content/uploads/2009/02/harts.jpg


Fira Skolspökets födelsedag med oss!

Har du lust att följa med på ett äventyr som inte liknar något du kan föreställa dig?..Då ska du vara med när vi firar Skolspökets födelsedag. Tillsammans beger vi oss först på en spökrunda på Balderskolan där överraskninar i olika former väntar. Sedan sjunger vi tillsammans och avslutar det hela med födelsedagsfika.

Det ända du behöver göra är att skicka ett mail till: [email protected] med namn och telefon senast nu på fredag. Evenemanget är alldeles gratis, du behöver endast ta med dig ett glatt och spökvänligt humör.

http://4.bp.blogspot.com/_BtQEhNNvACg/SXmwA-bBT8I/AAAAAAAABG8/l4EEgOkI1tA/s400/Foton20090123+004.jpghttp://www.healingwithnutrition.com/graphic/candy.jpghttp://nettantrollet.files.wordpress.com/2008/11/ballonger.jpg

RSS 2.0