Snattaren...

Nu har Skolspöket varit i gång igen... Som ni nog vet, avskyr han fysik. I dag innan NV2B-eleverna hade fysiklabb hade han gjort ett smygbesök i labbsalen och snattat alla natriumlamporna. Detta medförde att labben inte kunde slutföras.

Så om du ser något lysa väldigt starkt och gult, spring för livet; för det är ett tecken på Skolspökets existens!!


I tyngsta klassen?

Skolspöket väger 17,9 ton! I alla fall enligt beräkningar som gjorts av två insatta och pålästa personer... Något säger oss dock att detta är fel... Hur håller golvet på Balder för dessa påfrestningar? Humm, vi lovar att återkomma med nya rön på området.

SKOLSPÖKET - the truth

ALLMÄNT


Skolspöket är ett spöke som spökar på Balderskolan i Skellefteå.

Han inriktar sig främst på att snatta oskyldiga och icke-oskyldiga elevers skolmaterial, först och främst sådant som berör fysik. Hans mål är nämligen att alla NV-elever ska få IG i fysik.


Ibland snattar han även andra grejer, t.ex. vantar, pennor och diverse ting.


Men det finns hopp. Har han stulit dina grejer så kan du få tillbaka dem. Leveranstiden brukar ligga mellan 1-2 spökdagar. Dock kan det finns lite dreggel på dem.


Skolspöket har även lyckats med något som ingen annan matematiker lyckats med. Nämligen att dela 18/0 och få det till 18. Detta gör att dessa matematiker är väldigt avundsjuka och arga på Skolspöket. De brukar låsa in honom i ett obekant och hemligt rum någonstans på Balders ägor. Ingen vet var, men det finns personer som forskar inom detta område. Vissa tror att det är på vinden, andra i källaren. Sen finns det ju vissa (obegåvade personer) som inte tror på Skolspöket alls. Till dessa vill vi bara säga; väx upp och gör din spökhemläxa!


Det finns även en officiell låt som handlar om Skolspöket. Men de värdefulla dokumenten har blivit snattade. Man misstänker att Skolspöket står bakom dådet.



KÄNNETECKEN/ UTSEENDE


Skolspöket bär ovala glasögon med starka, svarta bågar. Han brukar ha på sig en svart hatt och under den sticker hans taggiga hår fram. Skolspöket har sylvassa tänder och till munnen är en dammsugare ansluten. Dammsugarsäcken sitter på ryggen och innehåller oftast stöldgods. Det är ett litet hål i säcken. Som hud har skolspöket ett vitt tygliknade skynke.


Han är en meter lång och kraftigt byggd, avslöjar ett vittne som såg honom när han slank in i fysiklärarnas arbetsrum.



SPÖKJAKT


Källor avslöjar att det härjar minst en spökjägare på Balderskolan. Han avundas skolspöket för dess matematiska talanger och vill helst se honom inom lås och bom. Vi nämner inga namn men vi håller honom under ständig uppsikt.


SÅ GÅR DU TILLVÄGA OM DU MÖTER SKOLSPÖKET


Ingen panik! Skolspöket har dålig syn och kanske inte har sett dig ännu. Stå still som en pinne och låtsas vara en del av väggen.


Om han av en händelse råkar se dig ändå; ta av honom glasögonen! Stick in dem i hålet på hans dammsugarsäck. Han kommer omöjligt att kunna hitta dig.



BEVIS FÖR ATT SKOLSPÖKET EXISTERAR


Som sagt är det vissa som påstår att Skolspöket inte finns på riktigt, vilket är struntsnack. Det finns många bevis; vetenskapliga samt teoretiska. Nedan är några av dem:


1. "Skolspöket" ger träffar på Google, alltså finns det.

2. Elever på Balderskolan har sett honom live!

3. Planscher på Skolspöket har tagits ned från anslagstavlor för att lärarna vill skydda eleverna från den hemska sanningen.

4. Sången om Skolspöket har blivit stulet! Vem skulle vilja ha ett sådant dokument om inte Skolspöket själv?!

5. Saker försvinner på Balderskolan. Balderskolans elever är ju såå ordningssamma, så det kan endast förklaras med att Skolspöket existerar och är in action.



DET HÄR VISSTE DU INTE OM SKOLSPÖKET


1. Han föddes den 7:e november kl. 13.27 (observera att han bara var en siffra ifrån att vara född 13.37)

2. Hans favoritämne är inte fysik.

3. Hans favoriträtt är elever som fått MVG i fysik A.

4. Hans favoritdryck är flytande kväve.

5. Han söker efter en flickvän. Hon ska helst föredra långa skogspromenader och myskvällar i soffan.


Är du den han söker? Är det du som kan rädda Balderskolan. Ring rektorn!!!


'''Ni Balderelever som just läst detta. Ni har nu blivit varnade. Håll koll på era grejer, för snart kanske han snattar DITT skolmaterial!'''


Det är nu officiellt...

Nu ligger den äntligen uppe: Bloggen vi alla har väntat på. Vi håller dig uppdaterad med viktiga och färska fakta om, ja ni vet vem... Och dessutom mycket, mycket mer spöklighteter!

RSS 2.0