Anslagstavlan berättar


Under gårdagen hade NÅGON *host* med viss möda häftar ihop varningsanteckningarna så att alla vi oskyldiga elever inte ska få någon chans att få reda på Skolspökets existens. Hur någon kan göra så kan vi inte alls förstå. Tack vare denna lapp har denna blogg fått fler läsare och fler elever har fått svar på alla sina frågor angående vad det är för varelse som smyger runt i korridorerna.


Något vi däremot uppskattar mera är denna lilla filur som någon lyckligt lottad elev har ritat dit. Dock har du, kära tecknare, fått en felaktig bild utav Skolspöket. På lappen finns tydligt förklarat att Skolspöket bär en hög svart hatt och svarta kraftiga bågar. Kanske har du dock sett genom fingrarna och i stället ritat av bilden utifrån vad ditt hjärta säger. Skolspöket har även han en själ, fast det är svårt att se den från den ljusa sidan. Därför var det oerhört bra gjort av dig!! Skicka oss ett mail eller lämna en kommentar, du anonyme tecknare, vi skulle gärna vilja talas vid. Vi söker nämligen en elev på Balderskolan som skulle vilja ingå i vår Spökspionklubb.

Sanningen bakom Smartboards!!

Vi har nu fått nys om varför Skolspöket är så kritisk till dessa "Smartboards" som har placerats lite runt om hela skolan. Dessa tavlor innehåller en metall som Spöken tycks förakta; KOPPAR!!

Det har även visat sig att i fysiklabbsalarna finns tekniska instrument som även dessa får Spöken att fly all världens väg. Bilden på dessa instrument finner ni nedan:



Vad dessa instrument används till har vi fortfarande ingen upplysning om, dock anar vi på redaktionen att det har något att göra med strålning! Möjligtvis radioaktiv.

 


Bokförlagen i ekonomisk kris

Tyvärr kära vänner, men finanskrisen har satt sina spår inom bokindustrin också. Därav kommer inte "Matte Ö" att kunna tryckas för tillfället. Vi är väldigt besvikna på beskedet från tryckeriet, men vi tar en dag i taget. Innan årskiftet hoppas vi kunna komma med ljusare nyheter. Till dess:

"18 genom noll, kan du nu snart lösa
när du pengar på Matte Ö tvingas slösa"

Inom en snar framtid

Vissa anser att inom en snar framtid kommer man att med bara luktsinnet kunna spåra radioaktivitet!! Stämmer detta verkligen? Vi Spökspioner vet vem som skulle kunna ha nytta av det..vi får hoppas att forskningen tar en annan vändning. Annars är Skolspöket ILLA ute!!

Nya källor avslöjar!!

Under denna dag hörde Spökspionerna tre nya uttalanden från lärare. Dessa lyder:

"Man kan ju nästan se att det går omkring Spöken här.."

"Det är ju inte svårt att förstå att kungen aldrig vistas där nere.."

"Koppar skyddar mot Spöken och det är därför Skellefteå Kraft har klätt in huset i koppar!"


Att två elever fått sitt skåplås inlindat med tunn koppartråd. Om detta är avsiktligt vet bara personerna i fråga, men VI tror att de döljer något för allas vårt kära Skolspöke!! Frågan är bara vad...

Dagens citat

"Gamla spöken rostar sällan"

Bilder klass 1 varning!!


Det fasansfulla växthuset bör du om möjligt undvika!!


Vad som pågår inom dessa väggar låter vi stå blankt.


Trappan upp till vindsvåningen är det nyaste kortet i samlingen.
Vad som händer där innanför har vi ännu inte fått bukt med.


..Och det hemskaste stället av de alla: FYSIKKORRIDOREN!!


Något lurt sker verkligen på Balderskolan!

Mitt under en lektion under förmiddagen denna onsdag hoppade en riktigt stor groda ut ur en lärares mun...
Inte bokstavligt, men vi kan säga att han avslöjade sig själv rejält!

Det var när läraren hade utfört ett tämligen enkelt experiment framme vid svarta tavlan som han utbrast: "SpOOOOky", mitt framför alla elever. Vad tusan ville detta säga? Vad menade han? Att han umgås med Spökjägarn vet vi, men har han verkligen sjunkt till hans nivå?!

Den som lever får se, så se upp för SKOOLSPÖKET!

Dagens citat

"Skolspökets kraft är större än kärleken"

Förbättringar för er Balderelever!

Vi vet att trycket är hårt för alla som vistas i lokalerna på Balderskolan. För att förenkla för er och låta er få upplysningar om var Skolspöket brukar härja, kommer vi att publicera bilder här på bloggen på delarna av skolan ni om möjligt bör undvika.

Vi finns till för att göra er vistelse på skolan så lugn och harmonisk som möjligt.
Har du frågor eller funderingar, skicka oss ett mail till [email protected] eller lämna en kommentar.

Har du egna erfarenheter eller upplysningar som du tycker vi bör behandla,
hör av dig på fläcken innan du tystas av dammsugarsäcken!!

Lärare avslöjar!!

"-Det kan finnas SPÖKEN och sånt"..

Så här kära vänner uttalade sig en lärare under eftermiddagen. Fortsättningen lydde:

"-..Dimensioner med SPÖKEN.."

Vad är det läraren i fråga försöker meddela oss oskyldiga elever?..och varför?..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Balderskolan.jpg/350px-Balderskolan.jpg

Varför händer allt just på Balderskolan i Skellefteå?!


VARNING! Stockholmsbo, se hit!

I helgen vistades en Spökspion i Sveriges huvudstad. Redan första dagen lade hon märke till tecken av att ett visst spöke ska ha varit, eller kanske till och med befinner sig, på platsen!
Inte konstigt om Skolspöket tar sig en semester i Stockholm när Spökjakten är i full gång på Balderskolan...



Lägg särskilt märke till spöket på bilden längst till vänster! Visst känns han igen trots att han tappat hatten?




Hmmm, man kan ju undra vem som varit där...SKOLSPÖÖÖKET!!!


Huuuu. Spökvandring i Gamla Stan...



Trots dessa tydliga tecken på att Skolspöket befinner sig på platsen finns det ingen anledning att frukta. Så länge du har skydd med dig! Annars kan du ligga risigt till...

Spårlöst borta!!

Ja som ni kan läsa i rubriken ovan har alltså upplysningslappen slitits ner i ilska. Nu går misstankarna till ingen annan än vår trogne gamle Spökjägare. Till och med häftstiften (4 st) var bortslitna i iskan. Behöver Spökjägarn semester? Det verkar i alla fall som om man kan steka ägg på hans heta panna. Inte hälsosamt inte..

Men var inte oroliga kära vänner, patrullen har läget under kontroll. Nu hänger en ny identisk lapp på samma ställe! Det återstår bara att se hur länge den får hänga kvar.

Spökar det på Sveriges slott?

Eftermiddagens sista lektion, magen kurrar och allt man tänker på är att hålla stenhård koll på klockan och räkna minuterna som återstår. Plötsligt väcks man ur sina tankar av att läraren i fråga plötsligt utbrister att det SPÖÖÖKAR på slotten i Sverige.

Vad är det som gör att lärare jämt och ständigt nämner andliga varelser med tillhörande utrustning?! Vad försöker de säga oss oskyldiga elever?

Har du någon idé, hör av dig!!


[email protected]

Spökslottet!

Denna anmärkningsvärda byggnad ligger i Stockholm. Kan Skolspöket ha besökt den under semestern måntro?

FILMKLIPP!!

Klicka HÄR och spola fram till 31:34 så kommer du att kunna se när den idolsökande sångaren berättar om sig själv. Håll i hatten!!

http://www.bt.se/multimedia/dynamic/00583/36620_jpg_583177l.jpg

Är han så oskyldig som det verkar??

Om blickar kunde DÖDA!!

Se upp för att se Spökjägarn i ögonen.

Blicken han ger en skulle kunna få vem som helst att darra på benen...Om blickar kunde döda skulle du dö fortare än Skolspöket hinner flyga sin cos!!

Vi vet hur det är. Vill du dela med dig med dina erfarenheter, skicka ett mail till [email protected] så tar vi kontakt med dig personligen!!

Balderelever flockas kring anslagstavla!

Tre lyckliga Spökspioner kunde under fredageftermiddag se hur ett flertal elever stod och beskådade upplysningslappen om Skolspöket. Eleverna i fråga uppfattades som väldigt intresserade och läste frenetiskt rad efter rad tills en viss man dök upp...SPÖKJÄGARN!

Var det så att eleverna blev bortkörda från anslagstavlan just för att Spökjägarn inte ville att eleverna skulle ha någon aning om att Skolspöket faktiskt existerar?..Vi kan inte annat än gissa i nuläget. Ingen har haft modet att fråga efter en intervju med Spökjägarn.

GRATTIS SÄGER VI TILL DE ELEVEVER SOM NU BLIVIT UPPLYSTA!!

SPRID KUNSKAPEN TILL ERA VÄNNER PÅ FLÄCKEN,
SÅ SLIPPER DE GÅ DÖDEN TILL MÖTES I SÄCKEN!!

Skolspökets själsfrände eller mänskliga skepnad?

I gårdagens program av musikprogrammet IDOL observerade två Spökspioner att en sökande (André) hade exakt samma intressen som Skolspöket (skogspromenader och mysiga hemmakvällar). Är detta Skolspökets perfekta partner eller är det på något högst osannorlikt sätt Skolspöket som iklätt sig mänsklig skepnad för att få visa sina sångkunskaper.

Vi på redaktionen har inte haft tid att söka runt på tv4:s hemsida efter klipppet, men det kommer när vi fått mer tid.

"Lövsångare"

Ordet har hörts viskas i korridoren av ingen mindre än Spökjägarn. Vad kan det betyda? Är det en kod för något, eller har han skaffat sig en lite lugnare hobby? Likheterna mellan fågelskådning och spökjakt må vara små, men i båda fallen ska man leta reda på ett flygande väsen! Vi håller nu på att göra efterforskning på saken. Mer information kommer senare!

Än sitter han uppe!!

Varningslappen hänger kvar på anslagstavlan trots otaliga besökare..Ordspråket tycks stämma; "En bild säger mer än tusen ord". Varningsanteckningarna med sina drygt 900 ord får sitta kvar, medan bilden åkte ner på ett kick- Denna gång inte i Skolspökets manick!!

HÅLET!


Här ser ni en bild på det förut beskrivna "hålet" i taket. Lägg särskilt märke till "ögonen" som sticker fram i mörkret...

Vi arbetar för en säkrare skola

Därför kommer vi i dagarna att sätta upp lappar med upplysningar om Skolspöket. På lapparna finns bland annat information om hur du bör gå till väga om du stöter på honom. Meddela alla dina kamrater om Skolspökets existens, du kan på så sätt rädda dina vänner.

"Ett vrid på en ratt
för din vän kan det betyda god natt"

Dagens citat

"Alla bär vi små spöken inom oss"

Bildbevis från "HÅLET"..

..kommer inom en snar framtid att läggas upp på sidan!



"Håll ut
även om det känns akut
ditt liv kan förkortas på ett kick
då du sugs in i hans manick!"


Tänk på det kära läsare!...

Vad eller snarare vem gömmer sig i taket?

Spökspionerna har under dagen skådat ett hål upp till taket på Balderskolan. Hålet som har en diameter på ungefär 50 cm väcker tankar till om det möjligtvis kan vara så att Skolspöket gömmer sig där i stället för i källaren...Inget fakta finns ännu men det gäller att se upp var man går. Se till att hålla dig i mitten av korridorerna så att du tydligt ser alla skrymslen och vrår.

Ett annat bra tips är att inte stanna för länge på skolan (även om atmosfären är mysig) för efter 4 blir det väldigt stilla och lugnt. Skulle du mot förmodan vara kvar på skolan då, se till att du har sällskap hela tiden. Med det vill vi säga att du inte ska lämna dina kamrater i sticket, Skolspöket är snabb- ja rent ut sagt oerhört snabb fram med slangen och på fläcken har din vän fastnat i säcken

Spökjägaren avslöjad

Vi har, dagen till ära, lyckats skåda då allas vår hatade spökjägare gjorde sig skyldig till sin största tabbe någonsin...
En utav spökspionerna såg när han långsamt, med fokuserad blick, vred på huvudet mot platsen i fysikkorridoren där varningsskylten brukar hänga.

RSS 2.0