Dagens citat

"Vi spökar alla på samma skola"

Ännu en bok med Skolspöket som huvudperson!



Är det någon som läst boken eller vet vart man kan få tag i den så maila gärna till oss på: [email protected] Vi ser fram emot ditt mail!

Dagens citat

"Vissa spöken är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge"

Dagens citat

"Att leva utan att spöka är ej att leva ett verkligt liv"

"Litterärt verk begrundat på trovärdig fakta"

Så står det i en recension vi fått via mail från en av  våra besökare på bloggen. Om detta är sant, huruvida det är sant eller inte vet vi inte säkert. Våra semestervikarier på redaktionen håller för fullt på med att skriva ett brev till författaren där själva faktabaseringen är ståndpunkten. Själv har jag tänkt läsa boken nu under sommaren för att själv resonera mig fram till om boken är verklighetsbaserad och om det är vårt kära lilla Skolspöke (med kraftiga bågar och säck på ryggen) som har en av huvudrollerna. Mer uppdatering inom detta ämne kommer senare. Nöj er tills vidare med denna bild.

Skolspöket sätter sina spår!

Bilden nedan har skådats och fotograferats på en ö i Söderhavet utav en av våra besökare på bloggen. Har du sett något som rör allas vårt kära Skolspöke, tveka inte utan hör av dig till oss på direkten!!

Bilden nedan har skådats och fotograferats på en ö i Söderhavet utav en av våra besökare på bloggen. Har du sett något som rör allas vårt kära Skolspöke, tveka inte utan hör av dig till oss på direkten!!

Bättre ett spöke i växthuset än ett i korridoren?

Njut av dessa avslöjande bilder från Balderskolans sk. Växthus. Alla som läst bloggen vet ju att det finns där av endast en anledning, nämligen att stänga in Skolspöket bakom lås och bom.

Vi lovar att dessa bilder ej har fifflats med i photoshop, eller något annat bildbehandlingsprogram. De är tagna rätt ur den grymma verkligheten.


BILD 1: Den åtråvärda nyckeln, som tycks vara "borta" lite mer än vanligt och låset där den passar


BILD 2: Skypassagen till Tekno Balder. Därifrån fraktas vårt käre Skolspöke til V-huset. Lägg märke till väggarna gjorda i oigenomträngligt anti-spökglas.


BILD 3: Dörren till "växthuset"


BILD 4: Det växthusliknande rummet (Skenet bedrar!)

Fortsatt glad sommar!

Tack alla trogna Fans!

Utan ert stöttande och idoga arbete samt alla era observationer som håller oss sysselsatta hade vi på skrivarspråk haft så kallad "nyhetstorka". Media får ju oftast hitta på nyheter under årets ljusaste tider då det händer för lite katastrofera att skriva om. Detta är något vi på redaktionen slipper och ni kan alltid räkna med att vi skriver "The real deal".

Det ryktas om att nya spår efter allas vårt fruktade har skådats, nu mer österut. Inom detta område är vi inte ännu säkra och lämnar det hela öppet tills mer djupgående analyser har gjorts.

Vi har även fått ett mail som bekräftar att Skolspöket skådats många hundra mil härifrån, nämligen på en söderhavsö. Den bifogade bilden gick tyvärr inte att öppna så vi har bett vår anonyme kompanjon skicka den en gång till. Tydligen kollar denne inte sin mail allt för ofta men vi hoppas att vi får svar innan veckan är slut. Att enbart fastslå något av flytande text säger ju inte lika mycket som om det även finns bildbevis. Som ordspråket: "En bild säger mer än tusen ord".

Vi håller er uppdaterade!!


RSS 2.0