Reparationer pågår på Balderskolan

Ett hål i taket i ett utav trapphusen på Balderskolan upptäcktes under eftermiddagen av tre spökspioner som trippade förbi. Håll ögon och öron öppna för gälla skrik (då en relativt ung man lagade något där), taket håller som vi ju vet inte för årets snömängd (än mindre för allas vårt Skolspöke) och vi vill ju inte att det ska ske fler arbetsplatsolyckor än det redan gjort denna vecka.

Alla dessa män i hög svart hatt

Modet har även nått utanför Skellefteås gränser, även om det är som populärast här i stan. Senast vid lunchtid sågs en medelålders man gå längs en enkelriktad tvärgata i centrum men mot körriktningen. Vart han var på väg kan vi inte annat än gissa. Någon som har något förslag?

Signalement: Mörka kläder med en grön detalj på axeln, iklädd hög svart hatt och svarta kraftiga glasögon (en riktig copycat). Mannen bar även en dataväska över ena axeln.

Ready to go to a PARTY?!



Fredag är det idag och många planerar säkert att fara ut och festa ikväll. Vi Spökspioner önskar att vi kunde ta oss en tur ner till Stockholm för att vara med på en spökvandring.

För ni läsare som råkar befinna er i närheten av Gamla Stan för tillfället rekommenderar vi att ta er en promenix. Ni lär inte ångra er!!

Länge leve hattmodet á la Skolspöket

Ni vet ju vad man brukar säga; lita aldrig på en gubbe med svart, hög hatt. I det här fallet får vi göra ett litet undantag, för Pattinson är ju blott 23 år gammal!

Vi Spökspioner kan nu bekräfta att vårens hetaste huvudbonad är den svarta höga hatten!! Ingen mindre än självaste Robert Pattinson sågs nyligen under en filminspelning med vårens måste på huvudet! Se till att fynda en hatt på fläcken, för att förhindra att hamna i säcken.




RSS 2.0