Muggtjuv i personalrummet?

Vem är skyldig till försvinnandet av hela 30 st muggar i personalrummet på Balderskolan?
En mycket fikasugen lärare, eller kanske ett snattande spöke?

















Eller kanske ett SPÖKE!!!

Sabotage!

Två spökspioner med fotograf befann sig på Balderskolan denna eftermiddag för att undersöka om den viktiga varnigsaffischen satt kvar på anslagstavlan där den hör hemma. De kunde då skåda att affischen tagits ner. Någon har mycket noga tagit bort alla häftstift, knölat ihop bilden med våld och sedan slutligen kastat den i en soptunna!
Nu undrar vi alla VEM som gjort detta. Är det GH som visat framtassarna eller ska vi ge någon annan skulden? Personen vi söker verkar vara nogrann men med ett häftigt temprament samt ett spökhat som lyser igenom.

Efter att spökspionerna hittat varningsaffischen slätade de till den och hängde upp den igen. De hoppas innerligt att figuren som tagit ner affischen har fått sommarlov och därmed kommer att undvika Balderskolan en tid framöver. Säkra kan de däremot inte vara, för risken att GH (om han är den skyldige lapp-nerrivaren) slår läger i skolan under lovet är gigantisk.

/ En spökspion som var där


Snart är Balderskolan (nästan) tom...

När lugnet lagt sig över korridorerna i den annars så folkfyllda skolan Balder, vem ska då stöka i klassrummen? När den sista läraren stängt dörren och lyckligt skuttat iväg på sommarlov  efter den allra sista k-dagen, vem kommer då leva rövare i personalrummet?

Svaret på frågan får vi kanske aldrig svar på, men visst är risken stor att det är SKOLSPÖKET som kommer att stöka och böka på skolan. Om han inte åker på semester förståss.Det finns redan nu vittnen som sett hans namnteckning på en strand på MALLORCA!!! Helt sjukt . Men med tanke på att Skolspöket trotsar de fysikaliska och matematiska lagarna, kan han nog ta sig till Mallis med ljushastighet!


Spöka lungt i sommar och se upp så att inte just Skolspöket dyker upp på din semesterort!



(Bilder på den fasansfulla signaturen kommer snarast att läggas upp för allmän beskådan.)

Skolspöket dominerar väggen!

Två insatta Spökspioner kan rapportera att varningsaffischen på anslagstavlan i fysikkorridoren fortfarande sitter kvar. Kanske har GH ännu inte stigit in i lokalen men vi får hoppas på att han håller fingrarna i styr!


Klicka på bilden ovan för att se den i MEGA kvalitet!

Skolspöket flyger sin cos?

Man kan ju undra vad ett spöke med svarta starka bågar sysselsätter sig med under en hel sommar. Nu har eleverna gått på sommarlov och källor avslöjar att lärarna under måndagen och tisdagen kommer att ha s.k. K-dagar.

Dagen före skolavslutningen satte två Spökspioner upp ett gammal, slitet dokument på Skolspöket. I dag ska de besöka skolan för att se om den lilla varningsplanschen fortfarande sitter uppe.

Nu till den kvarstående frågan, som rubriken lyder, kommer Skolspöket att flyga (red. anm. sväva) sin cos? Vad kan ett ensamt spöke hitta på under så många veckor? Det är väl bara att vänta och se till hösten.

Vi håller er uppdaterade med de senaste spöknyheterna.

Spökliga sommarhälsningar,

...

ORDLISTA - för den som vill vara uppdaterad

Förord
Denna ordlista innehåller termer och ord releterade till Skolspöket på Balderskolan i Skellefteå. Den kommer att uppdateras så checka gärna in den senare för mer avslöjande fakta.

SKOLSPÖKETS ORDLISTA NR 1

GH = Ghosthunter = Spökjägaren
Skolspöket - varelsen denna blogg handlar om. Glasögon med grova svarta bågar, en meter hög och med en dammsugarsäck på ryggen. (För mer ingående info läs första inlägget: http://skolspoket.blogg.se/2009/january/skolspoket-the-truth.html#comment).
Småspöken - forskare menar att Skolspöket kan ha små,små, små-spöken gömda under sin svarta hatt. Detta vet ingen säkert än pga. att ingen vågat ta av honom hatten.
Spökjägaren - känd för att vara Skolspökets värsta fiende. Han är troligtvis mycket avundsjuk på Skolspöket för hans matematiska kunskaper. Nu ryktas det även om att det finns fler än en Spökjägare smygandes på Balderskolan.

Två spökjägare härjar i stan!!?

Nya rön visar att det är två spökjägare som jagar ett oskyldigt spöke iklädd svarta, kraftfulla bågar. Detta lade vi märke till när en viss fysiklärare på Balder visade upp en tillsynes bekant formel, men med ett nytt utseende och ny innebörd.  
Formeln lyder: v = √(2gh). Detta måste innebära att Skolspökets hastighet(v) påverkas av 2(!) Spökjägare(gh). Detta är helt oförståeligt och vi värnar nu om Skolspöket som måste sväva dubbelt så fort för att undvika att bli placerad i det skumma växthuset!


RSS 2.0