SPÖKBESÖK PÅ KAPLANSKOLAN!

Under måndagen och tisdagen observerade spökspionerna att flertalet tak på Kaplanskolan (inte tak-TAK utan små utbyggda tak vid bland annat språkkorridoren) har raserats på grund av allt för kraftig vikt. Vi anar kraftigt att Skolspöket varit i farten. Även små "oskyldiga" spöken kan behöva ett äventyr då och då..även vårt kära Skolspöke.

Dock bör vi kanske poängtera att vi inte uppmuntrar beteende som orsakar skada på byggnader och människor. Fy skäms på dig Skolspöket. Detta tolerarar vi icket.

Det spökar i Realokal

Under dagen har en spökspion befunnit sig i en lokal som vid brand hade brunnit upp fortare än illa kvickt (på grund av all celulosa som finns inom lokalens fyra [egentligen fler] väggar).

Böcker och annat har fallit ner från hyllor utan att någon mänsklig varelse varit i närheten. Väldigt otippat. Sen har även flera (två) män iklädda hög svart hatt skådats inom Skellefteå centralort (gågatan). Väldigt upprörande. Hur ska detta sluta?

Vi håller er uppdaterade!!

Vi beklagar den dåliga uppdateringen...

...men allas vårt kära Skolspöket är fortfarande vid liv!

Mycket har hänt, så se till att kolla in bloggen snart för mer uppdateringar om spöket som inte lämnar någon oberörd! Spökjägaren jagar fortfarande det lilla (men kompakta) spöket och rykten säger att denne har planer på att utbilda en efterträdande jägare som också verkar ha vart i slagsmål med Skolspöket förut!! :S

Vi säger bara en sak, hjälp oss att stötta Skolspöket! Om du känner att du är redo att ta ansvar för en livsviktig uppgift, nämligen att se till så att Skolspöket inte blir attacked by the ghost hunter till hösten då vi Spökspioner blivit tvungna att lämna Balder, mejla oss på: [email protected]. Tack på förhand! /Spionerna

RSS 2.0